Dom > Новости > Sadržaj
Ношење ВР очију да види тело због недостатка дроге након јавног искуства
- Jun 15, 2018 -

У циљу допуштања грађана да разумеју и подрже борбу против дроге, ујутру 12. јуна, Комисија за борбу против дрога у општини Цхонгкинг и полицијске снаге Суизхонг званично су покренуле тематске активности Националне кампање против дроге.


На месту сцене опасности од дрога, многи грађани су радознали да носе ВР наочаре. "То сам видео због" злоупотребе дрога ", органи органа мога тела полако су се разбили, и било је стварно страшно. Не смеју да загађују дрогу. "Госпођа Лиу, која је управо доживела, рекла је након што је освојила наочаре. "Срећно је што таква опрема може бити интуитивна. Осећања и искуства повећали су наше знање и повећали нашу способност да се бранимо од дроге." Многи људи су дошли да доживе доживљај "Подсјећам на дроге", а потписали су своја имена .


На догађају, Комисија за контролу наркотика у Иузхонг Дистрицт-у такође је користила методе 3Д симулације алата за коришћење дроге и дроге, приказ анти-наркотичних умјетничких дјела, знање против дроге и друга средства која омогућавају грађанима да разумеју дрогу и разумеју опасности од дроге.

2Vok-hcufqih5840565.jpg

Грађани на сцени навели су да је ова активност живахна и занимљива и да има образовни значај. У будућности ћемо почети од себе и "неговати живот и држати се даље од дрога". Истовремено, морамо да одведемо наше рођаке и пријатеље даље од употребе дроге и трговине дрогом и откријемо да се дроге користе за привлачење дроге. Играјте 110 аларма и одлучно се борите против илегалних дрога и криминалних активности.


"Покренули смо кампање против дроге, од којих све промовирају популаризацију познавања анти-лекова, заговарају здрав и сунчан животни стил, стварају друштвену атмосферу која промовише добро и инспирује широку јавност и пријатеље, посебно младе људе који имају сан да настави ", рекла је особа задужена за догађај. Надао се да би цијело друштво требало снажно подржавати, активно учествовати, активно интегрисати у дрогу против дроге, ширити палицу, пролазити позитивну енергију, промовирати главну мелодију, додатно утврдити идеолошке основе анти-дроге за све људе, изградити челична линија одбране за све људе да се боре против дроге, и заједнички стварају здрав живот и држе се даље од ње. Дроге, друштвена атмосфера која обухвата прекрасан живот.


Related Products