Dom > Новости > Sadržaj
Vrlo iskustvo u prometnoj sigurnosti
- Jan 15, 2019 -

Nauka i tehnologija ne samo da vode visokokvalitetni razvoj kineske ekonomije, već i predočavaju prelepu scenu života ljudi.


Automatski robot za čišćenje stakla, robot za berbu skladišta, bez vozača, AR retrovizor ... umjetna inteligencija, VR, AR i druge tehnologije u kombinaciji sa dubinom stvarnog života


Primjena VR industrije je sve cvjetnija, posebno u oblasti medicinske skrbi i obrazovanja. Prilagođeni sadržaj za edukaciju i klinička kirurška uputstva, VR aplikacija počinje da sazrijeva. Komunikacijska tehnologija visoke propusnosti, niske latencije koju donosi era 5G će donijeti veće mogućnosti razvoja za VR.


Kao pionirska kompanija sa inovativnom tehnologijom, pokazala je i veliki broj VR tehnologija, a publika je osjetila punu crnu tehnologiju.


VR rješenja u oblastima kao što su obuka o sigurnosti prometa i nauke o sigurnosti. Nosite VR naočare da simuliraju test sigurnosti u saobraćaju. Kada naiđete na nesreću, znate kako da je izbegnete i prikupite podatke. Doživite prometni proces interaktivnom VR igrom koja je mnogo zanimljivija od općeg iskustva treninga.


Uglavnom baziran na VR opremi i iskustvu, VR sjedište za sigurnost u prometu je postalo vrhunac. Kabina sa dinamičnim iskustvom u vožnji, zajedno sa realnim okruženjem, dinamičnim zvučnim efektima, privukla je mnoge ljude da gledaju emisiju, svi su požurili da iskuse najnoviju VR opremu i fotografišu.


Ovogodišnji visokotehnološki sajam ostvario je plodne rezultate i uveo nezavisne istraživačke i razvojne proizvode na sveobuhvatan i višekutni način. Lokalni distributeri i kupci su došli da shvate proizvode za bezbednost saobraćaja VR i dali punu afirmaciju i pozitivnu ocenu! Vjerujući u budućnost, donijet će sve više iznenađenja na području sigurnosti prometa.


Related Products