Dom > Новости > Sadržaj
VR simulacija vožnje - učenje vještina vožnje bez napuštanja doma
- Dec 25, 2018 -

timg (2)

Jeste li već testirali vozačku dozvolu? možeš li voziti? Vožnja simulacijom VR omogućava vam da naučite vozačke vještine bez napuštanja doma, naučite sve vozačke vještine, osjetite pravila vožnje u svijetu i obnovite sustav vožnje tako da ga možete doživjeti.


Kao što svi znamo, automobili su postali inteligentniji. Mnogi automobili su opremljeni kontrolom pokreta, glasovnom kontrolom, umjetnom inteligencijom, VR i drugim tehnologijama. Smatra se da će ove tehnologije biti široko korištene u bliskoj budućnosti, a odgovarajuća vožnja automobila je ista. Visoko razvijena tehnologija virtuelne stvarnosti postigla je efekat treninga vođenja simulacije VR. U VR, možete biti uronjeni u trening, a scena nije ograničena na tradicionalnu obuku vožnje, možete odabrati svoje omiljene scene. Učenje u različitim scenarijima povećava zabavu vožnje, čineći iskustvo iskustva zanimljivijim.Ne samo to, kroz tehnologiju VR virtualne stvarnosti, senzori automobila se sklapaju kako bi simulirali razne komplicirane uslove na cesti i scene kako bi se poboljšala koncentracija i reakcija vozača. Za organizaciju obuke vozača, impresivna scena obuke omogućava polaznicima da u potpunosti nauče veštine vožnje na različitim putevima. On takođe može produbiti znanje o treningu o bezbednosti saobraćaja u skladu sa scenom obuke koju je odredila tehnologija virtuelne stvarnosti da bi se dobila dobra kultivacija u vožnji. Kako bi postali dobar vozač u budućnosti.

timg (1)


Za program obuke u vožnji, obuka za simulaciju vožnje u vozilu VR trenira brojne ispitne predmete kao što su testovi na pilotima, devet mesta, vožnja autoputevima, vožnja u planinskim cestama, itd. Vožnja simulacijom VR reprodukuje pravo značenje vožnje u određenom stepenu kognicije. Seksualnost, nošenje VR kacige je gotovo u potpunosti simulirano iskustvo stvarne vožnje i kontrole vozila, ali je lakše "van kontrole" u odnosu na stvarnu vožnju, a nakon što je neko vrijeme nosio, sklon je nuspojavama kao što je vožnja. kao zamagljen vid i blagi vrtoglavica.Razvoj nauke i tehnologije se mijenja svakim danom. U vožnji se koriste sve više tehnologija virtualne stvarnosti. Razvoj VR je postepeno potkopao tradicionalni sistem obuke vozača. Vjeruje se da će biti moguće obrađivati pouzdanog i odličnog vozača kojim upravlja ova najmodernija tehnologija. Uspjeh tehnologije virtualne stvarnosti u vožnji u pijanom stanju pokazuje da VR zaista može pomoći u vožnji i pomoći društvu da održi prometnu sigurnost i prometni poredak. Jeste li iskusili vožnju vr? Da li se i dalje radujete?


Related Products