Dom > Новости > Sadržaj
Vr Simulacija Vožnja: Doživite pravu vožnju
- Dec 25, 2018 -

timg (3)

VR je takođe veoma popularan u oblasti obuke i obrazovanja, posebno u simulaciji VR vožnje. Zatim se VR vožnja približava ljudima i simulira stvarne automobile kroz tehnologiju virtualne stvarnosti VR. Zatim donosimo detaljan uvod u VR vožnju.


Nedavno, Aceable, startup u Austinu, Texas, omogućio je realniju edukaciju o sigurnoj vožnji sa 360 ° VR panoramskim videom.


Svrha Aceable-ovog poteza je da dovede do značaja sigurne vožnje. Učenici također mogu primijeniti teoriju u praksi kroz panoramski videozapis, kao što je provjera slijepih dijelova retrovizora, gledanje okoline oko automobila i ono što je lako izazvati saobraćajne nezgode.timg (4)

Bez sumnje, VR virtualna vožnja može omogućiti mnogim novim vozačima da imaju više u prvoj fazi svog života, čak i kada još nisu u vlasništvu, u procesu vožnje i uslovima na putu i drugim neočekivanim faktorima. Stari vozač je star i miran, i drži ljude koji koriste VR vožnju da ostanu budni.Može se reći da VR + vožnja nije štetna za pridošlice u učenju automobila. Iz perspektive treninga, VR im može pomoći da brzo ovladaju vozačkim vještinama; iz perspektive prevencije sigurnosti, VR može povećati njihovu otpornost i budnost. srce.


Related Products