Dom > Новости > Sadržaj
VR sigurnosno obrazovanje vrednuje se i očekuje se da postane nova vruća točka
- Mar 31, 2019 -

VR obrazovanje je područje od velike važnosti i područje široke primjene. VR sigurnosno obrazovanje je važna grana VR obrazovanja. U posljednje vrijeme sve je više pažnje posvećivano. Mnoga preduzeća su počela da proučavaju edukaciju o bezbednosti u VR, i ona će postati nova žarišna tačka tržišne konkurencije u budućnosti.


Kako obrazovna zajednica prepoznaje pozitivnu ulogu tehnologije virtualne stvarnosti u nastavi, mnoge škole su počele da grade odgovarajuće laboratorije za VR. Prema relevantnim istraživanjima, 62% univerziteta trenutno koristi VR opremu za biologiju, fiziku, istoriju, medicinsku njegu itd. Profesionalnu nastavu.


VR tehnologija

Kao jedna od važnih pozicija propagande o sigurnosnom obrazovanju, kampus može postići zadovoljavajuće rezultate kroz VR tehnologiju za hitno obrazovanje u vezi sa nesrećama u slučaju katastrofe. VR aplikacije dozvoljavaju korisnicima da uče u svom ritmu, postepeno i sveobuhvatno shvataju relevantna znanja o prevenciji i mogu ponavljati vježbe u bilo koje vrijeme, uvelike povećavajući vrijeme i stvarne sigurnosne efekte učenja znanja i vještina sigurnosti.

Sudeći po efektima obrazovanja o bezbednosti VR, VR će postati jedno od glavnih sredstava za hitno obrazovanje u budućnosti. Od reforme vladinih odeljenja 2018. godine, povećano odeljenje za upravljanje vanrednim situacijama može da vidi da je upravljanje vanrednim situacijama postalo jedan od fokusa vlade. Pod promovisanjem politike, veruje se da će obrazovanje o bezbednosti VR postati virtuelna stvarnost pod krinkom narednih nekoliko godina. Još jedan jak vjetar.


Naravno, s dubokim razvojem tehnologije, model primjene VR sigurnosnog obrazovanja će biti raznolikiji, uključujući kampusu VR sigurnosne učionice, online sigurnosnu edukaciju, VR sigurnosno obrazovno iskustvo, mobilnu VR obrazovnu platformu i tako dalje. Od orijentacije politike do izbora tržišta, obrazovanje o sigurnosti VR će privući više kompanija da ulažu u razvoj povezanih sadržaja. Slično tome, tržište će takođe udahnuti veliku količinu priliva kapitala, što može promovisati VR tehnologiju kao najvrednije sredstvo. .

VR tehnologija

Uopšteno govoreći, postoji veoma širok tržišni prostor na polju edukacije o sigurnosnoj zaštiti. Za preduzeća, srodne aplikacije za VR pomažu ljudima da bolje izbjegavaju rizike u ovom pravcu. Tehnologija Pirata snova je posvećena razvoju softvera za simulaciju sistema prirodoslovnog obrazovanja i koristi interaktivno iskustvo dinamičke simulacije VR-a kao alat za edukaciju o prirodnim naukama, i posvećena je pružanju usluga projektovanja i implementacije programa za bezbednost VR vezanih za vaše preduzeće.


Related Products