Dom > Новости > Sadržaj
ВР интеракција и позиционирање
- Jul 05, 2018 -

"Прави потребан простор индустрије ВР је такође технологија просторног позиционирања, јер технологија просторног позиционирања може остварити интеракцију између стварног рада и виртуелног окружења, ријешити проблем недовољне мобилне ВР имерсије и знатно побољшати корисничко искуство."

OTO VR Shuttle.jpg

ВР / АР интерактивни производ. Једноставно речено, то је кључни пакет ВР производа на тржишту који се данас уклапа на десетине милиона мобилних ВР / АР кацига. Састоји се од базне станице за позиционирање, позиционера кациге и две интерактивне ручице које су преносиве и једноставне за коришћење. Језгро софтвера је скуп акустичних и оптоелектронских хибридних позиционирања које је самостално развила компанија. Током рада, базна станица за позиционирање емитује звучне, светлосне и радио сигнале, а кроз специфичне методе обраде може да реализује ВР просторно позиционирање и интерактивне функције, тако да људи осећају осећај да се налазе у виртуелном свету, то јест, тако - назван "пуно потапање" ВР искуства. "


"На примјер, може пратити положај знакова и руку главног корисника ВР-а у одређеном простору, омогућавајући им да се крећу, интеракцију с сценом или предметима и копирају покрет у игри како би задовољили различите виртуелне забавне доживљаје. "Будући развојни смер ВР индустрије је технологија која додатно побољшава корисничко искуство, као што су мали и преносиви, рентабилни и разноврсни садржаји, као што је додатно оптимизирање мобилног ВР интерактивног искуства и јачање сарадње са ПЦ ВР. "Надам се да ћемо у будућности постати синоним за интеракцију, а ми ћемо разговарати о интеракцији. Прво што ми мислимо јесте".


Related Products