Dom > Новости > Sadržaj
Sigurnost u saobraćaju VR simulacija vožnje
- Jan 10, 2019 -

Simulacijska vozna oprema za sigurnost u saobraćaju učestvovala je na ceremoniji pokretanja 122 tematske aktivnosti Nacionalnog dana bezbjednosti saobraćaja iz serije "Dan bezbjednosti saobraćaja", koja se odnosi na život, sigurnost i civilizirana putovanja, dalje jačanje publiciteta i edukacije civilnog transporta i poboljšanje civilizovanog kvaliteta masa.


Saobraćajna policija u okrugu Huadu pustila je javnost da prati rekorde upozorenja o bezbednosti saobraćaja, saobraćajne geste i performanse, i da poseti promotivni štand sa znanjem o bezbednosti saobraćaja kako bi sprovela višestruki civilizovani publicitet i obrazovanje o znanju o saobraćaju i aktivno zagovarala većinu učesnika u saobraćaju da se svjesno odupire svim vrstama neciviliziranih saobraćajnih prekršaja. Ovo ponašanje podsjeća većinu vozača da se svjesno odupiru prekršajima u saobraćaju, kao što su prebrza vožnja, preopterećenje, vožnja u pijanom stanju, vožnja droge, crveno svjetlo itd., Kako bi se spriječila i smanjila pojava saobraćajnih nesreća.


VR simulacija sedišta za bezbednost saobraćaja privukla je mnoge ljude da se zaustave i svi se trude da iskuse VR opremu za bezbednost saobraćaja.


Oprema za simulaciju VR, koja uključuje vožnju pod utjecajem alkohola, nezakonitu promjenu trake, prelazak ceste, neusklađenost sa semaforima, prebrzu vožnju, itd. Više od 10 aspekata. Uz VR kacigu, javnost može kroz opremu doživjeti više od deset slučajeva simulacije sigurnosti prometa. Raznolikost formi prezentacije čini da učesnici u saobraćaju budu zanimljivi i novi.


"Iskusite ovu scenu, morate slijediti prometne propise nakon vožnje." Jedna je iskusila opasnost da se VR promeni sa stolice.


Odrasli također žele doživjeti


„Ovakvo lično iskustvo je intuitivnije od gledanja mnogo video zapisa i vesti, a vredi ga promovisati!“


Saobraćaj je usko povezan sa životom svih. Promidžbena kampanja „Dan bezbjednosti saobraćaja“ odigrala je pozitivnu ulogu u daljnjem poboljšanju javne svijesti o 122 nacionalnom danu sigurnosti prometa i poboljšanju svijesti o pravnom sistemu, svijesti o sigurnosti i moralnoj svijesti cijelog naroda.


VR je takođe doveo do raznovrsnosti u promociji bezbednosti u saobraćaju. Veruje se da će uz pomoć VR tehnologije, obrazovanje o bezbednosti saobraćaja sigurno probiti tradicionalno obrazovanje za indoktrinaciju, a kvalitet će se uveliko poboljšati!


Detalji su o životu, sigurni i civilizovani!


Related Products