Dom > Новости > Sadržaj
Kako VR mijenja zdravstvenu zaštitu?
- Feb 20, 2019 -

Pored toga što su donijeli super-stimulirajuće iskustvo užasnog igranja, neki psiholozi su počeli da crpe inspiraciju od njih, zauzvrat koristeći VR tehnologiju za liječenje mentalnih bolesti. Često čujete sve vrste čudnih simptoma, strah od visine, anksioznost, fobiju, i ti ljudi uvek imaju bol koji se ne može reći drugima.

Pored njegove primjene u zabavnim sadržajima kao što su igre, virtualna stvarnost je zapravo počela šivati s mnogim tradicionalnim industrijama, kao što je naše područje zdravstvene zaštite ...

Prva kineska operacija uživo u Kini

Bolnica Shanghai Ruijin uspješno je emitirala 3D laparoskopsku operaciju s VR tehnologijom, koja je pionirirala domaću operaciju živog VR-a. Panoramski okvir kamere postavljen je iznad hirurga i hirurška procedura se uzima i prenosi u oblak. Neki lekari koji ne mogu da ga gledaju na licu mesta mogu da nauče misteriju i veštine teške operacije kroz VR naočare.

Prenos prethodnih 3D laparoskopskih operacija zahtevao je 3D TV ili 3D ekran i 3D naočare, što se sada može postići samo jednim mobilnim telefonom plus par VR naočara.


Related Products