Dom > Новости > Sadržaj
Од виртуелне до стварности АР / ВР Маркет-то-хеад тржиште ће пукнути
- Aug 25, 2018 -

У филму виртуелни свијет је скоро интегриран са стварним животом. Народни главни забавни и забавни живот чини се нераздвојним од ове виртуелне игре стварности под називом "Оаза". "Топ Плаиер" доноси ватру концепту виртуелне реалности, али такође представља важан сигнал за глобално тржиште: опрему за интеракцију између људи и рачунара са АР / ВР технологијом, јер ће језгро постати сљедеће вруће развојно поље.

У посљедњих неколико година, инвестиција компаније Аппле у АР / ВР подручје је у порасту, а његов развој АРкит-а је развојна платформа за побољшање стварности. Међутим, Апплеова амбиција очигледно није само софтвер. Према извјештајима иностраних медија, Аппле развија моћне бежичне слушалице које подржавају ВР и АР технологије и користе Апплеове чипове.

Према људима који су упознати са овим питањем, Апплеову слушалицу ће користити брзи бежичну технологију кратког домета за повезивање са наменским уређајима. Кутија ће се покренути Апплеовим чипом који је моћнији од било ког од постојећих чипова и служиће као мозак слушалица.

Тим Цоок, извршни директор компаније Аппле, једном је похвалио АР технологију, назвавши је технологијом која је толико важна као и иПхоне. Испоставља се да и он може имати амбициозан план за ВР.


Из распореда Аппле и Самсунг, главе АР / ВР јасно добијају више пажње са тржишта капитала. Иако тренутна популарност АР / ВР технологије има тенденцију да буде равна, она је и даље једна од најтраженијих најсавременијих технологија.


Related Products