Dom > Новости > Sadržaj
Фоотбалл ВР Цхип
- Mar 20, 2019 -

Према релевантним медијским информацијама, фудбал који се користи у овом такмичењу, фудбал у њему садржи хигх-тецх чипове, ова технологија се зове вр технологија чип, судија и сродно особље може да провери да ли је играч прекршен ВАР видеом, као и играчка ситуација, а један од најважнијих је да се судија спречи да погрешно процени. Овај хигх-тецх је повећао правичност игре између играча Свјетског купа.

Сви знају Сони, Сони је веома напредан у погледу слике и фотоапарата плус ВР. Фудбалски чип овог Светског првенства је да је црни технолошки чип обезбеђен од стране компаније Сони, која комбинује виртуелну стварност са стварношћу. Не само да можете јасно видјети ситуацију у цијелој игри, већ можете и направити јасну пресуду и спријечити судију да погрешно процијени.

У исто време, он може тачно да процени путању спортиста. Ово је употреба динамичког скенера и да ли играч крши правила, или постоји лажна акција, судија може јасно видети на екрану сваки њихов покрет. Једном пронађена, одговарајућа казна ће се дати спортисту који је прекршио правила.

Фудбал који се користи у овом Светском купу зове се Телстар 18, који садржи НФЦ чипове. Симболи сваког фудбала су јединствени. У поређењу са претходним подацима о људском оку, ова технологија може снимити више детаља.


Related Products