Dom > Новости > Sadržaj
Бреакинг тхе Спаце-тиме Лимит поставља свет испред својих очију помоћу ВР-а
- Jun 15, 2018 -

Кина је највећа земља на глобалном тржишту образовања и једна од земаља у свијету која највише важи за образовање.


У последњих неколико година, наше учионице су се крећиле од креде до црних плоча до касетофона и слајдова, пројектора, интерактивних табли и нано-плоча. Савремена наставна опрема се континуирано замењује, доносећи невероватне промјене у учионици у учионици. Данас је ера технологије нова. Технологија ВР технологије помера област образовања, од народа до службеног, од локалне до централне, све више пажње.


Последњих година схватили смо границе науке и технологије, пажљиво пратили тренд развоја времена и активно учествовали у ВР образовању. Посвећени смо коришћењу АР / ВР / МР и других нових технологија за истраживање нових модела наставе и стварање новог света у области образовања. · Област образовања Висион Екпериенце Павилион је креирала интерактивни програм са двоструким екраном који као свој садржај користи ВР имерсивно искуство. Циљ је синхронизирати са великим екранима кроз додир са малим екраном и доживети ВР интерактивна рјешења. Програм интегрише просторно позиционирање, интерактивне ручке, ВР слушалице и цлоуд платформе. То је уроњено, интерактивно и замишљено. У потпуности задовољава захтеве експерименталне обуке и популаризације образовања на факултетима и универзитетима.

vr.jpg


ВР интерактивни програм има за циљ да користи ВР да избјегне скривене опасности традиционалних лабораторија и активности на отвореном. Ученици могу импресивно радити различите уређаје и доживјети различита занимања без напуштања куће, и проширити своје хоризонте помоћу малих ВР наочара. Види свет.
Креирајте ВР интерактивни интерактивни садржај интерактивног садржаја ВР, хипер-сенсинг популарне науке и друге модуле, морате само да носите ВР наочаре током искуства, а затим уносите виртуелно симулацијско окружење, покупите ручку и интерактујте са објектима у окружењу, ви јасно може доживети откључавање. Осигурач за осигурање од пожара, који је део монтажне машине инсталиран први, шта би требало да буде први корак спашавања давача ... Кроз двокрилни интерактивни програм, посматрачи такође могу доживети ВР интерактивну наставу у процесу гледања великог екрана.Потенцијал ВР интерактивног образовања са двоструким екраном је да не треба намерно "учити". Захтева само да "доживите". У процесу искуства, точке знања ће природно формирати успомене и чувати их у мозгу. Људски инстинкт је да успостави успомене на оно што су доживели. ВР едукација користи ову функцију како би вам омогућила да искористите свој инстинкт да запамтите знање током процеса искуства. Следећи пут када наиђете на сличан сценарио, можете брзо мобилисати своје меморије како бисте направили прави одговор.
Слично томе, ВР технологија се може применити на многе дисциплине, па чак и на све слојеве живота. Уз помоћ ВР технологије, под претпоставком гарантовања ефекта учења, временски трошкови, економски трошкови и трошкови рада су у великој мјери спасени. Овакав начин образовања доноси ефикасност учења. Промоција ће убрзати промјену информација и развој различитих индустрија.


Поред тога, уведена су решења ВР СуперСенсе серије, укључујући учионицу са високим утицајима, ултразвучни произвођач, супер-сенсинг науку, супер-експерименталну обуку и још много тога, користећи напредну технологију и опрему како би креирали учионицу ВР произвођача као пуно- Сценографија Импресивно, интерактивно, креативно, приказно, мултидисциплинарно стварање виртуелне стварности простора за све који доживљавају.
Развити нову ере индустрије ВР едукације са еклектичним хоризонтом и способностима у циљу убризгавања нове виталности у иновације и развој образовне индустрије и помагању школама у култивирању серија елитних талената који воде гранични социоекономски развој и изградњу убудуће.


Related Products