Dom > Новости > Sadržaj
АР технолошка анализа
- Jun 29, 2018 -

Развој АР-а је трајала неколико деценија. Може се пратити пионирима као што су МИТ Медиа Лабс и други универзитети, укључујући Тхад Старнер, који је тренутно одговоран за Гооглеову технологију паметних наочара. У фази развијања АР технологије, Тхад Старнер је носио тежак акумулатор за повезивање АР очију.


Гоогле Гласс је касније поново развијен као мање привлачна технологија иза сцене за складиштима и производњом. Данас, чланови особља могу да гледају видео записе о обуци и водеће оперативне водиче колега кроз Гоогле Гласс.


АР технологија се такође користи у јефтиним фото-апаратима и технологијама екрана како би се направили јефтини, аутоматско затамњени шлемови за заваривање, тако да људи не сагоре мрежу док таласају челик.


Данас, АР технологија улази у комерцијалну арену. У индустријским апликацијама, АР технологија може пружити корисне информације при ослобађању руку, а његова комерцијална вриједност је очигледна.


АР наочаре такође значајно повећавају ниво интелигенције. Уз помоћ спортских микродисплата, носити АР наочаре је као имати незаменљивог колегу који може помоћи у пресудном моменту. АР наочаре чак могу да одлуче да ли се задатак може довршити.


Замислите младог великог механичара који је отпремљен на градилиште да хитно поправи велики трактор. Власник је предао пар наочара АР новинарки. Приручник за одржавање у наочарима омогућио му је решавање проблема приликом прегледа графичких упутстава.


Неке паметне наочаре чак долазе са Амазоновим Алека сервисом, који вам омогућава да пронађете релевантне информације путем гласовних упита без тражења паметних телефона или размишљања.


Тренутни тренутни примери потрошачког нивоа укључују апликацију ИКЕА'с Плаце, где људи могу да користе паметне телефоне како би прегледали слике куће на својим телефонима са намештајем и другим производима.


Related Products