Која је употреба наочала за вр
- Jun 01, 2018 -

Пуно име је чаше виртуелне реалности.


Може се користити за гледање видео записа. Специфична употреба описа производа је. Пратите плејер на линији.

VR Roller Coaster 360 Degree Simulator.jpg

На пример, ако користите ове наочаре за гледање филма, осећа се као да седите у великом биоскопу који гледа филм.


То јест, ВР глава, виртуелна реалност уређаја за приказ главе. Због концепта да у првим данима није било приказа главе, према изгледу су генерисане ВР наочаре, маске ВР, ВР шлемови и друга непрофесионална имена. ВР слу¹алица користи уређај заснован на глави да визуелно и чујно прикрије спољашњи свет и води корисника да створи осећај да се налази у виртуелном окружењу. Принцип заслона је да екрани леве и десне ока приказују слике леве и десне оке, а људско око добија тродимензионални ефекат у уму након добијања таквих информација са разликама.


АР (Аугментед Реалити) је повећана реалност, позната и као мешовита стварност. Користи компјутерску технологију да примјењује виртуелне информације у стварном свијету. Права околина и виртуелни објекти се истовремено постављају на исти екран или простор.


ВР (виртуелна реалност) је виртуелна стварност, или ВР за кратко. Његова конкретна конотација је технологија сензационалног осјећаја у 3Д окружењу које се може генерирати у интерактивном и компјутерском 3Д окружењу свеобухватним кориштењем рачунарских графичких система и различитих интерфејсних уређаја као што су стварност и контрола.


Related Products