Кораци и методе Вр
- May 26, 2018 -

Према тренутном облику хардвера ВР, ВР слушалице углавном су подељене у три типа:


1, приказ мобилног терминала (познат као мобилни ВР)


2, једна глава машине (ВР машина)


3, изван опреме за ношење конектора (захтева спољни хост).

Vr steps and methods.jpg

Екран за мобилни терминал (телефон ВР) - познат и као оквир за наочаре ВР, све док телефон може да гледа. Као што је мала кућа з4, огледала олује, итд., Еквивалентна напредном картону вр, цијена се кретала од десетина до стотина.

Алл-ин-оне хеад дисплаи - поседује независне ЦПУ, улазне и излазне могућности приказа, потпуно бесплатне од спољних уређаја. Ако упоредите велике пријатеље вр сада. Облик машине "све у једном" може се посматрати као прави ВР независан производ, без ограничења на простору и других спољашњих утицаја. Међутим, тренутни проблем ВР интегриране машине је да је технички праг превисок и да је трошак превисок, а то је и даље тешко.


Вањски уређај ВР (ПЦВР) који се носи са спољашњим конектором - такођер познат као екран главе рачунара, мора бити повезан са рачунаром за гледање, као што је хтц виве, оцулус. Ова врста вр је тренутно најбоља, спада у професионалне наочаре, корисничко искуство је врло добро, али цијена је врло скупа, али такође треба обично требати више од 970 графичке картице, коришћење високе цијене, скуп до десетина хиљада. Ако желите играти, не ради се само о куповини ВР-а, морате купити одговарајућу опрему домаћину. Поред тога, због уређаја спољашњег повезивања, рачунари, ПС4 и други хост уређаји морају бити повезани да међусобно комуницирају. Када доживите неке игре које се могу играти, они ће бити везани помоћу каблова за пренос података. ВР са стране рачунара може се широко користити у ВР искуству у будућности. Хале и слично.


Related Products