Нове употребе за мобилне телефоне Једна друга промена на велике екране Могу ли ВР очала стварно поседовати виртуелну стварност?
- Jun 05, 2018 -

Неколико ВР наочара и десетине 3Д ВР игара прилагођених Нибиру. Као савршени свет "Гхостс анд Фантаси", Еугласова "Фигхтинг Соул Цалибур", "Дифферент Сторм", "Евил Спирит Киллинг Фиелд", "Схадов Гун ВР" и тако даље.

На састанку за медије Руи Иуе, оснивач Руииуе Информатиона, представио је гостима предности игара виртуелне стварности и предности интегрисања хардверских и софтверских ресурса у индустрију игара.

OTO VR Shuttle.jpg

Према његовим речима, тренутно је платформа за игре Нибиру подржана од стране мобилног Унити мотора, ЦОЦОС-а и многих независних мотора. Објављено је да су сви домаћи и страни познати периферни произвођачи игара за брендове као што су Јин Хеиуе, Лаи Схида, МОГА, активизам Кинг ЛеапМотион, Хонг Конг Веи Аи, изузетно интересантни, итд. Сви су оптимисти у вези са будућим развојем игара виртуелне стварности.

Овај пут, лансирање платформе која подржава виртуелне чарапе стварности "Нибиру Дреам Миррор" разликује се од Оцулус РИфт и других сличних виртуелних стваралаца. Умјесто уграђеног уређаја за приказивање, цијена очима виртуалне реалности је знатно смањена.

Према извештајима, разлог за усвајање ове шеме је да је тренутна стопа пенетрације паметних телефона већ доста висока, а производи мобилне телефоније на тржишту су у основи опремљени екранима високе дефиниције, а ефекат виртуелних кацига мора бити бити у комбинацији са видео садржајем и садржајем игара. Да би то могли да изађемо, ови садржајни екосистеми су постали веома зрели на мобилним телефонима. Због тога одабир решења заснованог на сликању паметних телефона има велике предности у промоцији виртуелних стварних уређаја.

Лаи је рекао да се Нибиру нада да ће користити варварске методе раста и уређаје виртуелне стварности по различитим ценама и брзо заузети прву групу корисника мега виртуелне реалности. Процењује се да ће до средине 2015. бити укључено 1,5 милиона корисника.

У будућности, Нибиру ће потиснути нове наслове корисницима по стопи од 5 месечно на основу 20 постојећих игара.

Према подацима из истраживања трећих страна, када се популаризује технологија виртуелне реалности, она ће се испразнити са запањујућом тржишном снагом, а тржишна скала за игре и филм и телевизију само може да пређе трилионе. У будућности ће образовање, научно истраживање, друштвено умрежавање, туризам, транспорт и дизајн постати области у којима се ова технологија широко користи.

Ако јефтина верзија виртуелних чарапа може привући пажњу играча, онда ће преузети предност у култивацији неких корисника, нека доживљавају забаву коју доноси технологија виртуалне стварности. Без обзира на то да ли уроњене игре могу довести нови дах у целокупну индустрију игре зависи од тога да ли се уређаји виртуелне реалности у каснијим фазама могу пратити у производњи садржаја игара како би се задовољиле потребе играча.

Поред тога, вреди напоменути да су организатори дали сваком госту који је присуствовао жираку који представља сањ и стварну границу у филму "Пирати сањ", надајући се да ће то искористити да пренесе јаз између виртуалног свијета и стварност већ се смањила , а онда овај ВР уређај који изгледа мало "непосредни" и "стакло клип телефон" заиста виртуална стварност? Такође је неопходно сачекати док се гиро не окрене да види шта се дешава.


Related Products