Купио сам 22 комада од 8 ВР наочара, а размак од хиљада комада био је изворно овдје
- Jun 05, 2018 -

Са ентузијазмом ВР технологије скоро свака индустрија жели да дође до таласа врућих тачака. Неки су пронашли право вријеме да виде шавове на летелици, као што је ВР одрасли филм који тренутно пуца с ватром. ВР је био укључен у образовање, медицинску негу, фитнес, живе емитере, туризам и друге индустрије, али тренутни ниво развоја је далеко мањи од ВР игара.

OTO VR Shuttle.jpg

Једна од битних разлика је у томе што се на ВР уређајима цијена наслова разликује од стотине до хиљаду, а цена је другачија. Искуство које се може добити је природно различито. Пре неког времена, домаћа прилично популарна ВР мобилна телефонска кутија, цијена на онлине куповној платформи је такође прилично невероватна! Минимум је продат само за 22,8 јуана, ова цена, чак и пристојна Кс инсталирана опрема не може купити ах. Да ли је Лианг Јингру дао овом производу храброст да додају ВР на енглеском на име?

ВР, или технологија виртуелне стварности, технологија која свеобухватно користи рачунарске графичке системе и разне интерфејс уређаје као што су реалност и контрола како би се обезбедило импресивно сензација у интерактивном, тродимензионалном окружењу насталом на рачунару. Међу њима, компјутерски генерисано, интерактивно тродимензионално окружење и импресивно осјећање, ова три елемента су неопходна у ВР.

Лакше је рећи када доживите ВР производе, може ли вам дати снажан осећај стварности и уграђивања, тако да не можете да кажете стварност и виртуелност. Уопштено гледано, што је јачи овај осећај, то је бољи ВР хеадсхот. У одређеној мери, ефекат ВР производа је директно пропорционалан његовој цени.

Међутим, као што је већ поменуто, ВР мобилни телефон који је сличан 3Д наочарима, може приказати 3Д слике испред очију како би изгледао тродимензионалније. О томе нема ништа посебно. Желите да је искусите овде. ВР-ов осећај реалности и потопљења су једноставно смешни.

С обзиром на такве јефтине "техничке" производе, процена потрошача је и ријеч, сиромашна! Шта још има позивалца, али не можете да изадјете из главе? Да ли је ово специјална два увећана стакла? Обично се ова врста ствари сусреће, и сви то третирају као шалу. Већина људи не разуме ВР, ако доживите овакав догађај о грмљавини и не кажете да се добра воља ВР спуштала, шта ако ова прљава вода прати на ВР игри како да се то уради?

Разлог за ову ситуацију није само што људи не знају довољно о новој технологији ВР-а, већ ио томе да су неке компаније које су скептичне и спекулативне да би се фокусирале на врућу тачку, како би повећале обим продаје како би замаглили концепт ВР , бушили су рупе у неким људским когнитивним празнинама. Изгледа да су њихови производи, који уопште нису исти, изгледа "скоро" слични стварном ВР, привлачењу потрошача који су стидљиви, али желе бити модерни.

Ова врста ствари се појављује бескрајно, без обзира на то како се производи ослањају на ВР да се ослањају, можете продати добру продају. 3Д ВР је врло чест пример, посебно у образовној индустрији! Тренутно постоји неколико компанија које могу пружити зрело образовање ВР. Како могу бити пуно улица? Улице пуне јама су скоро исте, ушле су и ископале један по један, чекајући да "зечији зец" скочи. Те неквалификоване, али амбициозне образовне институције такође су користиле неке добре потрошаче да се слепо обожавају науци и технологију, али имају мало знања о овој особини. Продају 3Д образовани купус на ВР едукативну цену белог праха. Вода је сасвим дубока, а најлакши начин да се регрутује јесте да имају неку додатну готовину и родитеље који су се надали њиховој деци. Они немају довољно знања о таквим производима, али они не могу да помогну, али се подстакну на подстицање продаваца психологије. После пробања легендарне опреме "ВР едукације", били су шокирани 3Д стереоскопским сликама и нису чак понудили новчанике. Заправо, најосновнији разлог за то је недостатак разумевања ове нове технологије. Само одржавањем отвореног срца и спремношћу да ступимо у контакт са новим производима не доносимо никакве закључке о стварима које не разумемо, а ми држимо понизност према ономе што знамо. Па ко те може преварити?


Related Products