Машина симулатор ротације ВР Схуттле

Један иновативни ВР забавни уређај у 2018. години, ротација 360 степени и акција 50 манипулатора могу повећати слободу кретања.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

продцут овервиев.пнг

ОТО ВР СХУТТЛЕ:

ОТО ВР Схуттле, један иновативни ВР забавни уређај у 2018. години, столица за ротацију од 360 степени и акција 50 манипулатора за манипулацију постиже већу слободу кретања да би вам пружио невероватно искуство у свету виртуелне стварности коју никада нисте имали.

 

ПРОДЦУТ ДИЗАЈН ФИЛОЗОФИЈА:

Када ставите ВР кацигу, уносите потпуно импресивно рачунарско генерисано окружење, као што је игра или филмска сцена или место далеко. Невероватна ствар у вези са технологијом је да се осећате као да сте заправо присутни на другом месту са другим људима. Људи који то покушају кажу да се то разликује од онога што су икада доживели у свом животу.

 

Платформа покрета подржава вас кретања у свету виртуелне реалности, доноси људе више импресивног и узбудљивог искуства, али већина људи осјећа вртоглавицу мање или више приликом покушаја ВР опреме за забаву, зашто?

 

Један од важних разлога је акција са вашег очију гледање сцене виртуелне реалности другачије од акције вашег тела са платформе покрета.Колико већина ВР уређаја може само да се окреће или вибрира у малом ограниченом углу, немогуће је подударати са акција као што су ваљкасти ваљци за 360 степени.

 

ОТО ВР СХУТТЛЕ је користио потпуно нову технологију за превазилажење покрета ограниченог на платформу електричних цилиндара, 360 степени се може ротирати глатко без паузе и буке, кашњење захвата унутар, скоро се поклапа са акцијом на било којој виртуелној сцени 100%, како би се смањио осећај вртоглавице, истовремено доноси људе стваран осећај безвредне, као што везујете прави ваљак, стварно дивно искуство.

ПРОДЦУТ ДЕТАИЛС

3.јпг

8.јпг

НАШ КВАЛИТЕТ

9.јпг

Hot Tags: ВР симулатор ротационе ротације произвођача, добављачи, фабрике, висококвалитетне, ЦЕ сертификације, најновије, модне, најбоље, купују
Srodni proizvodi
Istraga